Hankkeessa tuotettua

Täältä löydät Kielibuusti-hankeessa tuotetut materiaalit sekä julkaisut ja hankkeesta kirjoitetut julkaisut.

Materiaalit

Kielibuusti osallistui Vaasan Kielikeskuspäiville 18.-19.5.2022. Sektioesitelmien otsikoina olivat ”Kielibuusti – yhteistyötä ja verkostoitumista yli korkeakoulurajojen” sekä ”Swedish, yes please! Skapande av ett nationellt nätverk för Swedish-lärare Tapahtuman sektoriesitelmät löytyvät täältä.

Taulukkoon on kerätty suomen kielen opettamiseen tarkoitettuja digimateriaaleja opettajien ja materiaalien tekijöiden avuksi.

Valokuva seinästä, jossa on suuria post-it lappuja, jotka vastaavat kysymykseen: "Miten työelämä saadaan mukaan (kurssit, harjoittelut)? Kuva on otettu seminaarin pienryhmätyöskentelyn yhteydessä.

Kädet saveen -seminaari Tampereella 11.3.2022. Seminaarin yhteisessä osassa esitellyt diat ja koonnit teemaryhmien keskusteluista löytyvät täältä.

Kielibuusti-hankkeen aloitusseminaari järjestettiin perjantaina 10.12.2021. Seminaarin yhteisessä osassa esitellyt diat ja koonnit teemaryhmien keskusteluista löytyvät täältä.

Julkaisut

01 / 2022 

Buustia oppimiseen – Kansainväliset osaajat kotimaisten kielten taitajiksi

Suomenopettajat ry:n jäsenlehdessä 1/22 on julkaistu Kielibuustilaisten kirjoittama artikkeli. Artikkeli on luettavissa Suomenopettajat ry:n jäsensivuilla.

Tuula Jäppinen ja Johanna Komppa

Kielibuusti-hankkeesta kirjoitettua

02 / 2022 

Toimijuuden kasvattamiseen ja korkeakouluverkoston toimijoille

Suomenopettajat ry:n jäsenlehdessä 2/22 on julkaistu Kielibuustin ”Kädet saveen” -tapahtumaan koskeva artikkeli. Artikkeli on luettavissa Suomenopettajat ry:n jäsensivuilla.

Miia Karttunen ja Anna-Liisa Luova