Kielikävelyt 17.10., 23.10., 7.11.2024

Haluaisitko kehittää kielitaitoasi ulkoilmassa kauniilla syksyisillä kävelyillä? Tervetuloa osallistumaan joko Kielibuustin kielikävelyt-pilottiin tai kävelyn vetämisen verkkokoulutukseen!
Viisi ihmistä kävelee polulla vehreän pellon halki aurinkoisena päivänä.

Mikä on kielikävely ja miksi kannattaa tulla mukaan?  

Kielikävely tarjoaa mainion mahdollisuuden suomen oppijoille keskustella suomeksi natiivipuhujien tai edistyneiden oppijoiden kanssa samalla kun käydään rennolla kävelyllä raikkaassa ulkoilmassa.  

Kävelyillä on mukana vetäjä, oppijoita ja niin sanottuja kieliohjaajia eli natiivipuhujia tai edistyneitä suomenoppijoita, jotka ovat mukana oppijoiden tukemista varten. 

Kävelyiden tärkein osa on vapaa keskustelu kävellessä. Kävelyryhmä seuraa vetäjän reittiä sekä pysähtyy muutaman kerran matkan varrella paikoissa, jotka kävelyn vetäjä on valinnut etukäteen. Näissä pysähtymispaikoissa jutellaan hetki yhdessä. 

Kuka voi osallistua?  

Kielikävelyt-pilotti on suunnattu opiskelijoille ja henkilökunnalle Kielibuusti-hankkeen viidestä korkeakoulusta (Helsingin yliopisto, Aalto yliopisto, Laurea, Haaga-Helia ja Metropolia). 

Kävelyyn osallistumiseen ei ole minimikielitasoa. Tapahtumakieli on suomi, eli riittää, että olet valmis kokeilemaan keskustelua suomeksi!

Tarjolla on myös ilmainen kielikävelykoulutus kaikille, joita kinnostaa järjestää kielikävelyitä esim. omalle työ- tai kouluyhteisölle. Verkkokoulutus kestää noin tunnin ja antaa kaikki tarvittavat tiedot ja työkalut konseptin toteuttamiseen. Koulutuspyynnöt sähköpostitse osoitteeseen daniel.radice@helsinki.fi.

Milloin?  

Pyritään siihen, että kielikävelyt järjestetään joka toinen viikko. Seuraavat kielikävelyt vedetään 17.10. klo 14.30–16.00 Herttoniemessä, 23.10. klo 14.30–16.00 Kumpulassa, ja 7.11. klo 15–16.30 Tapiolassa. 

Miten pääsen mukaan?  

Viestintä tapahtuu WhatsApp-yhteisön tai sähköpostilistan kautta. Jos haluat liittyä WhatsApp-yhteisöön tai sähköpostilistalle, käy täyttämässä ilmoittautumislomake. Lomakkeesta löytyy myös lisätietoa siitä, miten WhatsApp-yhteisö toimii.

Nähdään kielikävelyillä!

  • Julkaistu
  • Päivitetty:
Jaa
URL copied!